четвер, 12 червня 2008 12:49

Бій Кличко-Повєткін пройде в Росії або Німеччині

Прес-аташе німецької промоутерської компанії "SauerlandEvents" Хайко Мальвіц повідомив, що поєдинок Олександра Повєткіна з Володимиром Кличком пройде в Німеччині або Росії.

"Якщо ми отримаємо право на проведення цього бою, він відбудеться або в Німеччині, або в Росії. Але точно не в США", - заявив Мальвіц на зустрічі з журналістами в підмосковному Чехові. "Те, де відбудеться бій Повєткіна з Кличком, залежатиме виключно від грошових пропозицій учасникам поєдинку з боку промоутерських компаній. Я розцінюю шанси сторін отримати право на організацію бою як рівні - 50 на 50, - розповів Мальвіц. - На стороні команди Кличко титул і той факт, що чемпіон отримує 75 відсотків гонорару за бій, а претендент - тільки 25". Представник компанії "SauerlandEvents" висловив думку, що призовий фонд бою Кличко - Повєткін буде більшим, ніж в поєдинку українця з росіянином Султаном Ібрагімовим. Проте Мальвіц відмовився називати навіть приблизні суми призових, відзначивши: "До бою на рингу відбудеться інший бій - промоутерів. І перед ним ми б не хотіли відкривати свої карти".

Мальвіц відзначив, що шанси американця Тоні Томпсона відняти титули Кличка в липневому поєдинку мінімальні. "Кличко міг вийти на ринг проти Повєткіна, але він вибрав Томпсона. Очевидно, що він вважає його менш сильним суперником. І, на мій погляд, навряд чи Володимир втратить титул влітку", - цитує представника промоутерської компанії Повєткіна РІА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Бій Кличко-Повєткін пройде в Росії або Німеччині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі