четвер, 28 серпня 2008 12:13

Бій Кличко-Повєткін організує промоутер з "найтовщим" конвертом грошей

Організація IBF запланувала на 16 вересня проведення конкурсу серед промоутерів на право організувати поєдинок між українцем Володимиром Кличком (51-3-0, 45 KO), що володіє титулами чемпіона світу IBF-WBO у надважкій вазі, і претендентом на титул IBF росіянином Олександром Повєткіним (16-0-0, 12 KO).

Нагадаємо, що раніше табір Володимира Кличка зробив пропозицію Вілфріду Зауерланду, промоутеру Олександра Повєткіна, проте відповіді від нього так і не дочекались. В результаті, щоб вийти з тупикової ситуації, IBF вирішила провести аукціон промоутерів, який відбувається таким чином: називається місце і дата, куди з"їжджаються промоутери з конвертами, в яких знаходиться листок з їх ім"ям і запропонованою сумою.

У присутності представників IBF конверти розкриваються і той, хто запропонував більшу суму, отримує право на організацію поєдинку.

Fightnews

Зараз ви читаєте новину «Бій Кличко-Повєткін організує промоутер з "найтовщим" конвертом грошей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі