вівторок, 11 січня 2011 12:13

Бій Хея і Чагаєва опинився на межі зриву

Бій Хея і Чагаєва опинився на межі зриву

Поєдинок британського чемпіона світу з боксу у важкій вазі за версією WBA (Всесвітня боксерська асоціація) Девіда Хея з узбеком Русланом Чагаєвим опинився під загрозою зриву. Причиною зриву бою може стати заборона Чагаєву проводити поєдинки на території Великої Британії. Про це повідомляє інтернет-видання Boxingscene.com.

Британська рада з контролю в сфері боксу (BBBofC) заборонив Чагаєву виходити на ринг у Великій Британії ще в 2009 році через гепатит, причому термін заборони встановлений не був. Представники Хея сумніваються, що узбецькому боксерові вдасться успішно пройти медичне обстеження перед боєм.

Поєдинок Хея з Чагаєвим, який є обов'язковим претендентом на титул WBA, запланований на травень 2011 року. У грудні 2010 року Хей вів переговори про бій з українцем Володимиром Кличком, але домовитися сторони не змогли.

Чагаєв у 2007 році переміг Миколу Валуєва і став чемпіоном світу за версією WBA. У 2008 році узбецький боксер зобов'язаний був дати росіянину реванш, але бій переносився через травми Чагаєва, і титул оголосили вакантним. Чемпіоном став Валуєв, а в травні 2009 року росіянин і узбек знову повинні були зустрітися на ринзі, але через гепатит у Чагаєва поєдинок був скасований.

У червні 2009 року Чагаєв програв Володимиру Кличку і був позбавлений статусу "тимчасово недіючого" чемпіона світу. Після цього узбецький боксер провів ще два поєдинки, завдяки перемогам в яких він став обов'язковим претендентом на титул Хея.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Бій Хея і Чагаєва опинився на межі зриву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі