Ексклюзиви
вівторок, 13 травня 2008 19:51

Бій Хаттон - Ласкано може не відбутися

Поєдинок чемпіона світу за версією IBO в першій напівсередній вазі британця Рікі Хаттона і мексиканця Хуана Ласкано, запланований на 24 травня в англійському Манчестері, під загрозою зриву. Хаттон захворів і вимушений був припинити всі тренування.

За повідомленнями з команди Хаттона, він підхопив якусь інфекцію в районі грудної клітини. Cпаринг-партнери відправлені додому, тренування припинено, сам Хаттон приймає антибіотики, а лікарі рекомендують йому повний спокій. Проте Хаттон не має наміру скасовувати поєдинок. Минулого року він вже був у схожій ситуації - не дивлячись на захворювання грипом, Рікі вийшов на ринг проти колумбійця Хуана Уранго і виграв за очками.

"Хаттона запитали, чи не хоче він перенести бій, але він відповів в своєму стилі  - хоче вийти на ринг. Рікі каже, що ніколи не скасовує бої і не хоче поступатися принципами і зараз", - цитує співрозмовника Sports.ru з посиланням на британську газету Mirror.

Зараз ви читаєте новину «Бій Хаттон - Ласкано може не відбутися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути