середа, 07 травня 2008 16:13

Бій Чагаєв – Валуєв відбудеться 5 липня

Перенесений з 31 травня поєдинок між чемпіоном світу за версією WBA в суперважкій вазі узбеком Русланом Чагаєвим і росіянином Миколою Валуєвим відбудеться 5 липня. Місце зустрічі поки не визначене. Про це повідомили сьогодні на прес-конференції в Гамбурзі організатори бою – німецька промоутерська компанія Universum Box-Promotion.

Поєдинок в Оберхаузені, призначений спочатку на 31 травня, був скасований через захворювання Чагаєва – вірусний ларингіт і фарингіт. Зараження дихальних шляхів вимагало тимчасового припинення тренувань. "У мене просто немає більше сил, мені дуже прикро через відмову", – сказав узбецький боксер, який завоював титул чемпіона після перемоги над Валуєвим в квітні 2007 року.

Представник Чагаєва спростував повідомлення деяких ЗМІ про те, що у 29-річного узбека різко погіршав зір, і він погано бачить удари суперників правою рукою. "Руслан абсолютно здоровий, всі інші твердження просто неправдиві", – заявив промоутер Клаус-Петер Коль.

Варто зазначити, що решта поєдинків, запланованих в рамках шоу 31 травня, відбудуться вчасно. Зокрема, українець Володимир Сидоренко проведе черговий захист титулу WBA проти Ансельмо Морено з Панами.

Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «Бій Чагаєв – Валуєв відбудеться 5 липня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі