пʼятниця, 16 січня 2009 18:12

Біатлон. Рупольдинг. В спринті Семеренко фінішувала в заліковій зоні

Закінчилася жіноча спринтерська гонка в німецькому Рупольдинзі в рамках п"ятого етапу Кубка світу. Першу перемогу в нинішньому сезоні святкує Магдалена Нойнер. Перед десятками тисяч своїх уболівальників, німкеня виграла гонку, навіть не дивлячись на круг штрафу.

Форма, втрачена після хвороби, повертається і, торішня володарка великого кришталевого глобуса підтверджує, що віддавати свій титул просто так вона не збирається.

Найбільші привітання йдуть звичайно ж Дарині Домрачевій. Головний ньюзмейкер минулого етапу Кубка світу продовжує атакувати газетні смуги. Дарина вже давно була готова до таких результатів, але до сьогоднішньої гонки, весь час щось йшло не так. Цього сезону, це якнайкращий результат для збірної Білорусії.

Перед гонкою головний тренер збірної України Євген Колупаєв дав свій прогноз, на його думку, в такому складі буде успіхом попадання двох спортсменок в ТОП20. Але де там... Як вже це повелося останнім часом, наша стрільба нас сильно підвела. І якщо для сестер Семеренко ще можна знайти виправдання, спад форми, підготовка до чемпіонату світу, то що говорити про решту учасниць. Погана фізична форма і, як наслідок, огидна стрільба. Варто констатувати, що з такою точністю ні про який успіх на чемпіонаті світу не може бути і мови, адже до нього вже менше місяця.

1. Магдалена Нойнер (0+1) 23:26.6

2. Каті Вільхельм (0+0) +0.2

3. Дарина Домрачева (0+0) +14.0
...

29. Віта Семеренко (1+2) +1:57.6

37. Валя Семеренко (2+1) +2:04.9

43. Олена Підгрушна (0+1) +2:08.9

87. Інна Супрун (1+2) +3:57.3

95. Людмила Писаренко (1+1) +4:22.3

DNF. Ніна Карасевич (2+1) - не фінішувала, перед фінішем йшла останньою.

sport.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Біатлон. Рупольдинг. В спринті Семеренко фінішувала в заліковій зоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі