неділя, 06 лютого 2011 18:47

Біатлон. Преск-Айсл. Седнєв один з українців набрав кубкові очки

Біатлон. Преск-Айсл. Седнєв один з українців набрав кубкові очки

Сенсацією завершилася чоловіча гонка переслідування на сьомому етапі Кубка світу, що проходить в Преск-Айсл. Аж до четвертого вогневого рубежу беззастережне лідерство утримував переможець спринту Арнд Пайффер.

Але на останній стрільбі німець допустив відразу три промахи і в результаті не потрапив навіть до трійки призерів. Карл-Йохан Бергман, який йшов слідом за лідером німецької команди, промахнувся двічі і надав шанс на перемогу французові Алексісу Бефу (на фото), чим 24-річний біатлоніст з успіхом і скористався, здобувши першу перемогу у своїй кар'єрі.

За друге місце розгорнулася напружена боротьба на останньому колі дистанції, в якій найсильнішим виявився Іван Черезов, який обміняв масу бронзових позицій на срібну.

Третє місце дісталося Бергману. Лідер загального заліку Кубка світу Тар'є Бо цього разу обмежився попаданням до шістки найсильніших.

Українські біатлоністи в цілому в гонці виступили невдало. Лише Віталій Кільчицький зумів поліпшити свій результат в порівнянні зі спринтом, але він не зумів потрапити в очкову зону, хоча 44-е місце - кращий результат у його поки нетривалій кар'єрі.

Сергій Седнєв виявився єдиним з наших хлопців, хто зумів набрати кубкові очки, що дозволило йому втриматися на 13-му місці загального заліку. Олександр Батюк і Роман Прима не закрили рівно половину мішеней і зайняли місця в кінці протоколу. Роман міг опинитися трохи вище, але був оштрафований суддями на дві хвилини.

1. Алексіс Беф (0 +1 +0 +1) 36:02.4

2. Іван Черезов (1 +1 +2 +0) +10.3

3. Карл-Йохан Бергман (1 +0 +0 +2) +14.3

24. Сергій Седнєв (1 +1 +2 +2) +2:43.0

44. Віталій Кільчицький (3 +1 +1 +0) +5:11.1

53. Олександр Батюк (4 +4 +0 +2) +7:17.6

57. Роман Прима (2 +2 +5 +1) +8:18.6

Зараз ви читаєте новину «Біатлон. Преск-Айсл. Седнєв один з українців набрав кубкові очки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі