середа, 17 лютого 2010 09:57

Біатлон. Гонку переслідування виграв Феррі, Седнєв фінішував десятим

Біатлон. Гонку переслідування виграв Феррі, Седнєв фінішував десятим

У чоловічій гонці переслідування глядачі побачили справжній спектакль, підсумком якого стала перемога 31-річного шведа Бьорна Феррі. Передолімпійський прогноз Вольфганга Піхлера, в якому тренер скандинавів передрікав медалі для своєї збірної, виправданий з лишком.

Також свою першу олімпійську медаль в кар"єрі завоював найдосвідченіший Крістоф Зуманн, який став у Ванкувері володарем срібла. Ну а особливо радісно за володаря бронзи. Для Венсана Жея ця гонка була викликом: француз зобов"язаний був доводити невипадковість свого спринтерського успіху.

Серед наших хлопців найкращим став Сергій Седнєв, який виявився одним з лише трьох учасників гонки, який пройшов чотири рубежі без промахів. Підсумок - потрапляння в десятку найсильніших.

Андрій Дериземля, на жаль, не зумів справитися із стрільбою, що стало вже звичним в персьютах, хоча першу половину дистанції впевнено йшов у десятці. Підсумкове місце в тридцятці - зовсім не межа мрій після п"ятої стартової позиції. Ну, а Сергій Семенов свої шанси на вдалий виступ розтратив у стрільбі з позиції "лежачи", де заробив чотири штрафні кола. Подальші зусилля дозволили йому зачепитися за очкову зону.

У загальному заліку Кубка світу відбулася зміна лідера. Еміль Свендсен, який мав всі шанси очолити гонку за Великим Кришталевим глобусом, персьют провалив, ставши лише восьмим, не дивлячись на статус записного фаворита. Зате заминкою суперників сповна скористався Зуманн і перехопив віртуальний жовтий біб. У четвер відбудуться відразу дві індивідуальні гонки.

Ванкувер 2010. Гонка переслідування

1. Бьорн Феррі (0+0+0+1) 33:38.4

2. Крістоф Зуманн (0+0+1+1) +16.5

3. Венсан Жей (0+0+1+1) +28.2

...

10. Сергій Седнєв (0+0+0+0) +1:11.6

26. Андрій Дериземля (1+0+3+2) +2:10.3

39. Сергій Семенов (3+1+0+0) +3:17.3

За матеріалами Biathlon.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Біатлон. Гонку переслідування виграв Феррі, Седнєв фінішував десятим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі