четвер, 08 січня 2009 19:58

Біатлон. Естафета. Українці фінішували 14

Збірна Австрії підтвердила статус сильної естафетної команди сезону. Друга перемога підряд - і альпійська збірна забезпечила собі завоювання Малого кришталевого глобуса в естафетному заліку.

Захоплююча гонка, в якій на різних етапах лідирували відразу чотири збірних, закінчилася все ж таки на користь австрійців. Вирішення питання про переможця було відкладене до останньої стрільби де нерви Крістофа Зуманна виявилися міцнішими, ніж у Миколи Круглова. У результаті росіяни другі, а експериментальна збірна Німеччини зуміла фінішувати третьою з невеликим відставанням від переможців.

Що стосується нашої збірної, то українців можна було відзначити тільки на стартовому крузі, а також на фінішному відрізку. У першому випадку В"ячеслав Деркач нетривалий час тримався в лідерській групі, в другому - Андрій Дериземля другий рік підряд на німецьких трасах виграє позицію у японської естафетної четвірки. Смутне 14-е місце на тлі вчорашньої блискучої жіночої гонки виглядає ще більш безрадісно.

Очевидно, що команда перебуває на запланованому спаді, і навряд чи від чоловічої команди в Обергофі варто чекати грандіозних звершень. Лише Андрій Дериземля показав на своєму етапі більш-менш зіставний з лідерами результат. Мало того - виявився другим услід за переможцем - Зуманном. Решта хлопців, на жаль, не потішили ні точністю, ні швидкістю.

Четвертий етап Кубка світу. Чоловіча естафета. Обергоф.

1. Австрія (0+12) 1:19:36.6

2. Росія (0+6) +8.7

3. Німеччина (1+9) +22.1

14. Україна (2+14) +5:25.0

biathlon.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Біатлон. Естафета. Українці фінішували 14». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі