неділя, 25 січня 2009 16:20

Біатлон. Антхольц. Дериземля показав 14 результат у мас-старті

Чим ближче чемпіонат світу, тим цікавіше стають гонки. Тільки вчора ми вважали, що чоловіча гонка переслідування стала самою напруженою в сезоні, але сьогоднішній мас-старт довів, що світовий біатлон стає дійсно світовим видовищем. 9 чоловік в межах 10 секунд на фініші - такий результат в найкращій, на даний момент, гонці сезону.

Крістоф Штефан в неймовірному фінішному шпагаті випередив Домініка Ландентінгера, який став відкриттям минулого етапу кубка світу в Рупольдінзі. Це перший подіум в сезоні у молодого спортсмена. Німецькі уболівальники покладали на нього великі надії, і сьогодні вони виправдалися. Третім фінішував Іван Черезов, який менше ніж на секунду був швидше за австрійця Крістофа Зумана.

Андрій Дериземля, єдиний наш учасник в гонці з масовим-стартом, до останнього вогняного рубежу йшов серед лідерів гонки, але після останнього промаху, сил вже не вистачило і Андрій фінішував 14-м. Варто сказати, що якщо на чемпіонаті світу у Андрія все буде нормально на вогняних рубежах, то у збірної України є небезпідставні шанси на успіх.

1. Крістоф Штефан (Німеччина) - 37:19.9 (1)

2. Домінік Ландертінгер (Австрія) - +0.2 (3)

3. Іван Черезов (Росія) - +2.8 (2)

...14. Андрій Дериземля (Україна) - +1:07.5 (3)

biathlon.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Біатлон. Антхольц. Дериземля показав 14 результат у мас-старті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі