понеділок, 27 серпня 2007 19:24

Безвісти зник колишній абсолютний чемпіон світу з боксу Белл

Колишній абсолютний чемпіон світу в першій важкій вазі О"Hіл Белл пропав безвісти і його місцезнаходження невідоме, інформує www.sport.com.ua.

Белл пропав за три тижні до свого запланованого двобою проти Луїса Азілле 8 серпня, і з тих пір не мав контактів зі своїми промоутерами Seminole Warriors Boxing.

Глава компанії Леон Маргулес повідомив, що саме пропажа Белла і спонукала його скасувати його бій з Азілле і терміново шукати заміну, щоб врятувати ефір на телеканалі ESPN.

- Він просто пропав, - сказав промоутер. - Не відповідав на дзвінки, не передзвонював, мені довелося скасувати його бій.

Белл знайшовся 8 серпня, залишивши промоутеру повідомлення "нам потрібно поговорити", але потім усі спроби вийти з ним на зв"язок також не увінчалися успіхом.

- Я думаю, О"Ніл погано розуміє, як обстоїть справа, - сказав Леон Маргулес. - Він думає, що раз він кращий, він повинний більше отримувати, але ціну визначає ринок.

Зараз ви читаєте новину «Безвісти зник колишній абсолютний чемпіон світу з боксу Белл». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі