вівторок, 02 жовтня 2007 09:11

Безсонову визнали кращим спортсменом вересня

Експертна комісія Національного олімпійського комітету України з визначення найкращого спортсмена та тренера місяця назвала Анну Безсонову кращою спортсменкою вересня. Найкращим наставником цього ж місяця визнано Ірину Дерюгіну – тренера Анни Безсонової, повідомляє www.sport.com.ua.

У вересні українська грація тріумфувала на чемпіонату світу з художньої гімнастики в грецькому місті Патри, де Анна виборола довгоочікуваний титул абсолютної чемпіонки світу, а також завоювала срібні нагороди у вправах з булавами та стрічкою й "бронзу" у вправі з обручем. Найкраща спортсменка вересня додала до нагород й олімпійську ліцензію до Пекіну-2008.

В травні цього року Анна Безсонова та Ірина Дерюгіна вже визнавались лауреатами нагороди НОК. Тоді наша гімнастка перемогла на етапі Кубка світу у Франції у вправах з булавами та посіла другу сходинку у змаганнях зі стрічкою.


Зараз ви читаєте новину «Безсонову визнали кращим спортсменом вересня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі