пʼятниця, 24 квітня 2020 09:59

"Без чіткої стратегії "Динамо" розвалюється" - ексгравець збірної України

"Без чіткої стратегії "Динамо" розвалюється" -  ексгравець збірної України
Євген Левченко зараз працює на українському телебаченні футбольним експертом. Фото: телеканал "Футбол"

Колишній гравець збірної України Євген Левченко розповів про проблеми київського "Динамо".

"Не знаю кухню "Динамо" зсередини. Але бачу деякі процеси, які відбуваються в клубі. Жоден нормальний клуб не буде існувати за допомогою вибіркових трансферів, які не вписуються в загальну картину.

Без плану, чіткої стратегії твій клуб буде розвалюватися. Що і відбувається з "Динамо". При всіх можливостях кияни повинні конкурувати і бути нарівні з "Шахтарем". Як розвиватиметься "Динамо" - мені важко сказати. Але вважаю, киянам не вистачає хорошого тренера.

В Україні дуже мало кваліфікованих тренерів, які мислять глобально. Є молоді перспективні тренери, але у них не вистачає досвіду. Є тренери старші, але між розумінням і мислю, яку вони доносять, є прірва.

Вже пару років говорю, щоб наші клуби подивилися на зарубіжних тренерів. Але потрібно розуміти, що у них і вищі фінансові запити. Але якщо ти економиш на фахівцях, такий і результат виходить", - сказав Левченко в коментарі "Трибуні".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишнього тренера "Рубіна" сватають у київське "Динамо"

Євген Левченко виступав за "Шахтар-2", московський ЦСКА, "Сатурн", нідерландські "Віттесс", "Віллем II", "Гронінгем", "Спарту". Провів 8 матчів у складі збірної України.

Зараз ви читаєте новину «"Без чіткої стратегії "Динамо" розвалюється" - ексгравець збірної України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі