четвер, 24 лютого 2011 15:52

"Бешикташ" виявить героїзм, але створити сенсацію не зможе" - Решко

"Бешикташ" виявить героїзм, але створити сенсацію не зможе" - Решко

Напередодні сьогоднішнього матчу 1 / 16 фіналу Ліги Європи між київським "Динамо" і турецьким "Бешикташем" прогнозами на цей поєдинок в традиційній рубриці видання "Команда" поділилися авторитетні фахівці.

Стефан Решко, колишній захисник "Динамо":

2:0. У 1973 році в першому матчі протистояння зі "Штутгартом" ми здобули перемогу - 2:0, але матч-відповідь завершився впевненою вікторією німців - 3:0, які й пройшли далі. У нас не було шапкозакидацького настрою, просто в Німеччині поле було справжнім катком, і ми, на відміну від господарів, до нього так і не зуміли пристосуватися. Адже тоді не було такого розмаїття футбольного взуття, як зараз.

Що стосується матчу-відповіді "Динамо" з "Бешикташем", то турки виявлять героїзм, але створити сенсацію їм не судилося, адже тренерський штаб киян повинен донести до підопічних, що вихід у наступний раунд святкувати поки рано. І вони будуть налаштовані тільки на перемогу".

Дебатик Цуррі, півзахисник "Генчлербірлігі":

1:2. Якщо чесно, перший поєдинок команд мене шокував. Я очікував, що з поверненням Юрія Сьоміна гра у киян налагодиться, але не до такої міри, щоб розгромити "Бешикташ" у його власному лігві. Хоча це ще той предмет для суперечок - "Динамо" виступило відмінно чи турки провалили матч ...

Стамбульський клуб має відмінну інфраструктуру, кваліфікованих виконавців і сильного наставника. Тому вважаю, що ляпас, отриманий в першому поєдинку команд, заведе "Бешикташ" і він продемонструє свій потенціал.

Крім того, якщо і матч-відповідь принесе перемогу "Динамо" - це може коштувати Бернду Шустеру тренерського крісла, і в Києві він виведе своїх підопічних на гру, як на останній бій".

Павло Шкапенко, колишній півзахисник "Динамо":

3:0. Звичайно, історії футболу відомі випадки відіграшів після великих домашніх поразок. Але в протистоянні "Динамо" і "Бешикташа", думаю, такого не буде. На даний момент кияни на голову сильніші за опонентів як в командному, так і в індивідуальному плані.

Тішить, що до Києва повернувся Юрій Сьомін, який зумів створити в колективі відмінну атмосферу і поставити гру.

Вважаю, нас очікує дуже яскравий поєдинок. Адже туркам втрачати нічого, і вони з перших хвилин кинуться до воріт суперника. Саме тому в їхніх лавах з'являться вільні зони для проведення контратак. Але ж це - улюблений стиль "Динамо".

Нагадаємо, матч "Динамо" - "Бешикташ" відбудеться сьогодні в Києві о 22:05, пряма трансляція на "ICTV" та "Спорт 1". О 20:05 в Леверкузені почнуть свій матч "Байєр" і "Металіст". Початок гри о 20:05 за київським часом.

Зараз ви читаєте новину «"Бешикташ" виявить героїзм, але створити сенсацію не зможе" - Решко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі