неділя, 20 травня 2007 13:57

Берлусконі ще раз спробує повернути Шевченка

  Берлусконі - хрещений батько першого сина Шеви
Берлусконі - хрещений батько першого сина Шеви

Президент "Мілана" Сільвіо Берлусконі пообіцяв, що він ще раз спробує повернути в команду українського форварда Андрія Шевченка, 30 років, що рік тому підписав контракт з "Челсі".

При цьому Берлусконі підкреслив, що віддав перевагу б нападаючому перед такими зірками як камерунець Самуель Ето"О і бразилець Роналдіньйо.

- Якби у мене був вибір між Роналдіньйо, Ето"О та Шевою... Повинен сказати, що я назавжди прив"язаний до Шевченка. Якщо ми зможемо повернути його, то це буде фантастичним придбанням, - цитує слова президента "Мілана" інтернет-видання tribalfootball.com.

Очікується, що переговори між "Міланом" і "Челсі" почнуться відразу після фіналу Ліги чемпіонів (23 травня), в якому італійський клуб зіграє з "Ліверпулем".

Перший сезон Андрія Шевченка в "Челсі" став не найкращим в його кар"єрі. Український нападаючий довгий час не міг адаптуватися до манери гри свого нового клубу. У квітні Шевченко отримав ушкодження і вибув з ладу до кінця сезону.

Зараз ви читаєте новину «Берлусконі ще раз спробує повернути Шевченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі