четвер, 13 квітня 2017 16:55

Берлусконі продав "Мілан" китайцям

Берлусконі продав "Мілан" китайцям
Сільвіо Берлусконі володів "Міланом" протягом 31 року

Власник "Мілана" Сільвіо Берлусконі завершив операцію з продажу клубу китайському консорціуму.

На початку серпня 2016 року почесний президент "Мілана" Берлусконі схвалив угоду про продаж пакету акцій "россонері" в розмірі 99,93%.

Згідно з попередньою домовленістю компанії Fininvest, яка контролювала "Мілан", з групою китайських інвесторів, угода про продаж акцій клубу за €740 млн мала відбутися в грудні 2016 року. Після цього термін кілька разів продовжили.

"Сьогодні Fininvest завершила продаж пакета акцій "Мілана", рівного 99,93%, компанії Rossoneri Sport Investment Lux. Це останній крок в угоді про придбання. Умови угоди ті самі, що і в серпні. Вони відображають загальну оцінку "Мілана", рівну 740 мільйонам євро, яка включає заборгованість клубу в розмірі 220 мільйонів євро станом на 30 червня 2016 року", - йдеться в заяві "Мілана".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Берлусконі підтвердили продаж "Мілану" китайцям

Покупці також підтвердили свої зобов'язання, спрямовані на зміцнення фінансової структури "Мілана". У п'ятницю збори акціонерів "Мілана" вирішить питання про призначення нових органів управління компанії.

Берлусконі придбав "Мілан" 1986 року. З того часу "червоно-чорні" вісім разів ставали чемпіонами Італії, завоювали Кубок країни, п'ять разів перемагали в Лізі чемпіонів і ще тричі грали у фіналі турніру.

Зараз ви читаєте новину «Берлусконі продав "Мілан" китайцям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі