четвер, 24 травня 2007 11:10

Бенітес вважає, що його гравці заслуговували на більше

Іспанський тренер "Ліверпуля" Рафаель Бенітес коментує фінал Ліги чемпіонів.

- Ваша команда може грати добре, але такі гравці як Кака, Зеєдорф або Індзагі можуть поодинці вирішити питання про переможця матчу. Я хочу подякувати всім нашим вболівальникам, працівникам клубу і, звичайно ж, гравцям, тому що всі вони виклалися на цьому фіналі, і заслуговували на більше, – сказав іспанець. – Перш за все, я хочу привітати "Мілан" з перемогою.

- У першому таймі ми грали дійсно добре, створюючи чимало моментів біля воріт суперника. Однак гол у кінцівці першої половини гри багато змінив. У другому таймі нам довелося розкриватися, а "Мілан" цим скористався.

- Ми намагалися тримати м"яч і атакувати ворота суперника, однак проти такого гарного суперника дуже важко грати, тому що ви можете втратити м"яч, і відразу пропустити гол у свої ворота, - прокоментував тренер.

- У другому таймі теж мали шанси забити, особливо враховуючи те, що ми були свіжішими, – сказав Бенітес. – Після того, як пройшли заміни, потрібно було обов"язково забивати, тому що з"явилися вільні зони між лініями, а в них достатньо класу і досвіду для того, щоб їх використовувати. Краще всього ми грали, поки не пропустили перший гол.

Зараз ви читаєте новину «Бенітес вважає, що його гравці заслуговували на більше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі