четвер, 26 лютого 2009 18:36

Бенітес вирішив нікуди не йти

Бенітес вирішив нікуди не йти

Головний тренер "Ліверпуля" Рафаель Бенітес заявив, що чутки про його відставку, які з"явилися 25 лютого, не відповідають дійсності. За словами Бенітеса, він має намір підписати з "Ліверпулем" новий контракт, і його представники вже ведуть переговори з керівництвом англійського клубу, повідомляє інформагентство DPA.

Чутки про швидку відставку іспанського тренера з"явилися в середу, коли британська букмекерська контора William Hill перестала приймати ставки на звільнення Бенітеса. Офіційний представник William Hill заявив, що відставка тренера "Ліверпуля" очікується до кінця поточного тижня.

25 лютого "Ліверпуль" провів перший матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти мадридського "Реала" і отримав виїзну перемогу з рахунком 1:0. Бенітес зробив свою заяву незабаром після закінчення зустрічі, відзначивши, що інформація про швидку відставку "шокувала" його. Діючий контракт іспанця з клубом розрахований до червня 2010 року.

Рафаель Бенітес очолив "Ліверпуль" літом 2004 року. У 2005 році він виграв з цією командою Лігу чемпіонів і Суперкубок УЄФА, а в 2006 році - Кубок Англії і Суперкубок Англії. У чемпіонаті прем"єр-ліги сезону-2008/09 "Ліверпуль" займає друге місце, відстаючи від "Манчестер Юнайтед" на сім очок, пише lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Бенітес вирішив нікуди не йти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі