вівторок, 24 квітня 2007 15:57

Бенітес відмовив "Реалу" і хоче залишитись у "Ліверпулі"

Наставник англійського "Ліверпуля" Рафаель Бенітес, 46 років, зізнався, що він відхилив пропозицію мадридського "Реала" очолити команду з наступного сезону, повідомляє www.eurosport.ru.

Спроби "Королівського клубу" дістати тренера екстра-класса виглядають цілком виправданими, враховуючи те, що нинішній наставник Фабіо Капелло з великою часткою ймовірності все-таки залишить свою посаду цього літа.

Бенітес підкреслив, що підтримка уболівальників стала одним з ключових чинників в рішенні продовжити роботу з "Ліверпулем".

- Я відмовив "Реалу", не дивлячись на те, що мені запропонували вигідніший контракт. Можливо, Мадрид це моє місто, але я щасливий в Англії і всім задоволений. Я не міг проігнорувати всю ту приголомшливу підтримку, яку після матчу з ПСВ надали мені наші уболівальники, - заявив Бенітес.

- Нові власники клубу пообіцяли мені підтримку. Зрозуміло, що пропозиція Мадрида була принадною, але я сказав "ні", тому що вірю, що зможу всього добитися з "Ліверпулем". Упевнений, що нас чекає прекрасне майбутнє", - відзначив наставник "червоних".

У Лізі чемпіонів "Ліверпуль" завтра, 25 квітня, о 21 годині 45 хвилин за київським часом чекає перший півфінальний матч проти "Челсі".

В чемпіонаті Англії за три тури до фінішу команда займає третє місце, випереджаючи "Арсенал" на чотири очки.

Зараз ви читаєте новину «Бенітес відмовив "Реалу" і хоче залишитись у "Ліверпулі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі