четвер, 24 травня 2007 13:40

Бенітес починає кадрову революцію в "Ліверпулі"

Наставник "Ліверпуля" Рафаель Бенітес після завершення фінального матчу Ліги чемпіонів оголосив про початок кадрової революції в команді.

Марк Гонсалес і Бодевейн Зенден цього літа покинуть "Ліверпуль", повідомляє sports.ru. Гонсалез, який провів в клубі лише один сезон, швидше за все відправиться в іспанський "Бетіс". Сума трансферу складе близько 5 мільйонів. фунтів стерлінгів.

На Зендена, контракт з яким "червоні" вирішили не продовжувати, претендує відразу декілька клубів, в числі яких чемпіон Франції "Ліон" і "Бордо".

Крім Зендена і Гонсалеза "Ліверпуль" точно попрощається з Роббі Фаулером і Єжи Дудеком, а також з валлійським нападаючим Крейгом Белламі, якого дуже хочуть бачити в "Портсмуті" і "Манчестер Сіті".

Також під питанням майбутнє в команді малійця Момо Сіссокко, на якого є серйозний попит від багатих італійських та іспанських клубів, зокрема від "Ювентуса".

- "МЮ" може заплатити 20 мільйонів фунтів за одного нападника, тоді як ми викладаємо за нападаючого не більше 9. Клуб повинен більше витрачати на трансферному ринку. Я поговорив з новими власниками і вони підтримують мої плани - відзначив Бенітес.

Зараз ви читаєте новину «Бенітес починає кадрову революцію в "Ліверпулі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі