пʼятниця, 25 квітня 2008 15:01

Бенітес отримає на придбання нових гравців $60 млн

Головний тренер футбольного клубу англійської Прем"єр-ліги "Ліверпуль" Рафаель Бенітес вирішив залишитися на своїй посаді після того, як співвласник клубу Том Хікс пообіцяв надати Бенітесу свободу дій на літньому трансферному ринку.

Іспанський фахівець планує придбати п"ять нових гравців на загальну суму близько 30 мільйонів фунтів стерлінгів (60 мільйонів доларів).

Першим номером в списку можливих придбань "Ліверпуля" значиться правий захисник дортмундськой "Борусії" Філіп Дежен. Швейцарець перейде в англійський клуб після закінчення сезону, причому "Ліверпулю" не доведеться виплачувати за Дежена компенсацію, оскільки його контракт з "Борусією" закінчується.

Також Бенітес має намір придбати лівого захисника іспанського "Атлетика" Фернандо Аморебьєту, хавбеків Максі Родрігеса з мадридського "Атлетіко" і Луіса Антоніо Валенсію з "Уїгана". Крім того, метою "Ліверпуля" є придбання у "Астон Вілли" півзахисника збірної Англії Гарета Баррі.

Невідомо, чи планує Бенітес посилення лінії атаки "Ліверпуля", але у будь-якому випадку нападники Пітер Крауч і Андрій Воронін можуть залишити команду.

В сезоні-2007/08 "Ліверпуль" йде на четвертому місці в чемпіонаті Англії. За три тури до кінця першості у "Ліверпуля" 69 очок; у займаючого п"яте місце "Евертона" 61 очко, у "Арсенала", що йде третім, - 74. У Лізі чемпіонів "Ліверпуль" зіграв перший півфінальний матч з "Челсі" внічию 1:1, матч-відповідь пройде 30 квітня на стадіоні лондонського клубу.

"Евро-футбол"
Зараз ви читаєте новину «Бенітес отримає на придбання нових гравців $60 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі