середа, 14 листопада 2012 12:35

Бельгійський баскетболіст чотири рази кидав м'яч у своє кільце

Бельгійський баскетболіст чотири рази кидав м'яч у своє кільце
Після четвертої спроби м'яч підібрав інший гравець команди ФОТО: panorama-mukachevo.com

Гравець бельгійського клубу "Натуай", який виступає у п'ятому дивізіоні чемпіонату країни з баскетболу, допустив чотири промахи поспіль, намагаючись закинути м'яч в своє кільце. Чому баскетболіст почав кидати м'яч в кільце своєї команди, неясно. Потрапити йому так і не вдалося - після четвертої спроби м'яч підібрав інший гравець "Натуая".

Інцидент стався під час матчу другої команди "Натуай" (перша команда грає в третьому національному дивізіоні, а друга - у другому регіональному дивізіоні, п'ятому за значимістю в системі баскетбольних ліг Бельгії) з клубом "Голден Конті". Ця зустріч відбулася 10 листопада і завершилася перемогою "Голден Конті" з рахунком 91:49.

За даними сайту spi0n.com, в своє кільце кидав 17-річний гравець П'єр-Ів Венкен.

Тренер "Натуая" Дідьє Теман, слова якого наводить бельгійський сайт lavenir.net, заявив, що в матчі з "Голден Конті" його команді трохи не пощастило. За словами Темана, його підопічним, які до перерви поступалися 11 очок, нічого було втрачати. Тренер відзначив, що в другій половині зустрічі його гравці виступили невдало. Теман висловив сподівання, що найближчим часом "Натуай" зможе добитися першої перемоги в своєму дивізіоні.

Після восьми турів "Натуай", який програв усі матчі, займає останнє (14-е) місце у другому регіональному дивізіоні. У середньому "Натуай" програє матчі з різницею більше 30 очок.

Зараз ви читаєте новину «Бельгійський баскетболіст чотири рази кидав м'яч у своє кільце». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі