вівторок, 01 березня 2011 17:31

Бельгійське радіо розбудило Рафаеля Надаля у прямому ефірі

Бельгійське радіо розбудило Рафаеля Надаля у прямому ефірі

Провідна бельгійської радіостанції Radio Contact розбудила першу ракетку світу Рафаеля Надаля, зателефонувавши йому в номер готелю. Розмова транслювалася в прямому ефірі. Ведучу з'єднали з Надалем після того, як у розмові зі співробітником готелю вона назвала себе матір'ю тенісиста, повідомляє іспанське видання Marca.

Надаля розбудили вранці 28 лютого, і він потрапив у прямий ефір програми "З добрим ранком!" Взявши трубку, іспанець сказав, що спить, після чого ведуча вибачилася перед ним. Потім вона сказала, що дуже рада чути Надаля в ефірі своєї програми. Тенісист відповів, що він був дуже радий, коли спав.

Ведуча запросила Надаля взяти участь в одній з найближчих програм, але він відповів відмовою і попросив обговорити це питання зі співробітниками Федерації тенісу Іспанії.

В даний час Надаль знаходиться в бельгійському Шарлеруа, де 4-6 березня відбудеться матч 1 / 8 фіналу Кубка Девіса Бельгія - Іспанія. Крім Надаля до складу іспанської команди потрапили Давід Феррер, Фернандо Вердаско і Фелісіано Лопес. За збірну Бельгії зіграють Ксав'є Малісс, Олів'є Рохус, Стів Дарсіс і Рубен Бемельманс.

Зараз ви читаєте новину «Бельгійське радіо розбудило Рафаеля Надаля у прямому ефірі ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі