понеділок, 03 березня 2008 18:36

Беккер планує стати професійним гравцем в покер

Беккер планує стати професійним гравцем в покер
Знаменитий у минулому німецький тенісист Борис Беккер вирішив зробити кар"єру професійного гравця в покер.

Зі слів 40-річного Беккера, він інтенсивно грає в покер з минулого року і вже підписав рекламний контракт з однією з компаній, яка займається організацією азартних ігор в Інтернеті.

"Покер мене приваблює психологією: що думає про мене мій суперник і що, як йому здається, я думаю про нього", - зазначив триразовий чемпіон Уімблдону, який завершив спортивну кар"єру в 1999 році.

Беккер розповів, що вчився грати в покер ще в ті часи, коли займався тенісом, особливо коли в Лондоні під час Уімблдону йшов дощ. Він також дав зрозуміти, що хотів би заманити за стіл інших колишніх зірок тенісу.

"Мені б хотілося дізнатися, чи такі хлопці як Андре Агассі, Піт Сампрас, Джон Макінрой, Стефан Едберг, Івана Лендл або Джіммі Коннорс зможуть зберігати витримку під час покеру", - заявив німець.

Беккер сподівається взяти участь в європейському суперфіналі, який збере в Монте-Карло 800 професійних гравців в покер і пройде в квітні.

РИА "Новости"
Зараз ви читаєте новину «Беккер планує стати професійним гравцем в покер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі