понеділок, 10 березня 2008 17:24

Беккенбауер занепокоєний готовністю бундестіму до Євро-2008

Франц Беккенбауер закликав збірну Німеччини серйозно готуватися в майбутньому чемпіонату Європи.

- Вже зараз необхідно набрати потрібну форму, щоб зіграти на Євро-2008 на такому ж високому рівні, як і на чемпіонаті світу-2006, - заявив Беккенбауер.

Три м"ячі, забиті німцями в другому таймі лютневого товариського матчу проти збірної Австрії - команди, яка перемогла лише одного разу в останніх 13 поєдинках, не поліпшили враження від невиразної гри збірної Німеччини. Таким чином, Беккенбауер сподівається, що команда реабілітується 26 березня в товариському матчі проти ще одного господаря майбутньої першості Європи - збірної Швейцарії, і зможе виграти першість континенту в четвертий раз в історії.

Беккенбаеур, який привів збірну Німеччини до перемоги на чемпіонаті світу 1990 року, а в 1974 став чемпіоном планети як гравець, виразив неспокій щодо можливої неучасті на Євро-2008 травмованих лідерів німецької збірної Торстена Фрінгса і Крістофа Метцельдера, а також Йєнса Леманна, Лукаса Подольськи і Бастіана Швайнштайгера, які не мають постійної ігрової практики в своїх клубах.

"Спорт-экспресс
Зараз ви читаєте новину «Беккенбауер занепокоєний готовністю бундестіму до Євро-2008». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі