четвер, 31 січня 2008 19:32

Беккенбауер: Україна і Польща справляться з підготовкою до Євро-2012

Знаменитий футболіст, тренер і футбольний функціонер Франц Беккенбауер категорично проти розмов про можливе перенесення чемпіонату Європи-2012 року з Польщі і України, і про шанс Німеччини стати запасною країною-організатором.

Беккенбауер просить чиновників УЄФА не надавати зайвого тиску на оргкомітет Євро-2012, а дати можливість польсько-українській команді самим виправити ситуацію з підготовкою до чемпіонату.

- УЄФА уважно стежить за роботою. У Польщі і в Україні повинні відбутися події, які прискорять процес підготовки і нормалізують інфраструктуру. Якщо Німеччині б запропонували провести Євро, ми були б готові. У нас є і арени, і дороги, і величезний досвід, але я упевнений що польська і українські сторони зроблять добре свою роботу. Я категорично проти оголошувати Німеччину, або будь-яку іншу країну запасними варіантами. Це не ввічливо, це негативний крок по відношенню до наших колег - сказав Беккенбауер.

"Наш спорт"
Зараз ви читаєте новину «Беккенбауер: Україна і Польща справляться з підготовкою до Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі