неділя, 27 травня 2007 14:02

Бекхема в оренду з "Лос-Анджелеса" не відпустять

Головний тренер "Лос-Анджелес Гелаксі" Франк Яллоп заявив, що після від"їзду в США Девід Бекхем, 32 роки, не повернеться до Європи цього року. У останніх матчах за "Реал" півзахисник показує відмінну форму, а тому у ряді ЗМІ з"явилася інформація, що в листопаді після завершення сезону MLS Бекхем може бути відданий в оренду в один з клубів англійської прем"єр-ліги.

У травні англієць після тривалої перерви був викликаний Стівом Маклареном в збірну. У числі команд, які можуть розраховувати на хавбека, називають "Евертон", "Тоттенхем" і "Блекберн", відзначає Sky Sports. При цьому наставник "Ньюкасла" Сем Еллардайс в інтерв"ю People заявив, що був би радий побачити півзахисника в рядах "сорок".

- Він не відправиться в оренду ні в який з клубів. Після сезону у нього буде відпустка для того, щоб до наступного передсезонного збору він підійшов у всеозброєнні. Він вже довів, що є гравцем світового класу. І він не повинен думати про оренду, - підкреслив Яллоп.

Наставник "Лос-Анджелес Гелаксі" також відмітив, що не перешкоджатиме гравцеві, якщо той отримає виклик в збірну. Зараз на рахунку Бекхема 94 матчі за Англію.

- З радістю підтримуватимемо його в прагненні провести 100 поєдинків за збірну, - додав Яллоп.

Днями раніше наставник збірної Англії таки викликав Бекхема в національну команду після майже річної перерви.
Зараз ви читаєте новину «Бекхема в оренду з "Лос-Анджелеса" не відпустять». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі