понеділок, 26 лютого 2007 12:47

Бекхем зіграє у фільмі режисера українського походження

  Бекхем уже знімався для "Діснея"
Бекхем уже знімався для "Діснея"

Англійський півзахисник мадридського "Реала" Дейвід Бекхем, 31 рік, візьме участь у зйомках фільму, заснованого на подіях Першої світової війни, повідомляє football.ua з посиланням на газету Sunday Mirror .

Дейвід буде грати роль британського футболіста, що зіштовхується з німецькими солдатами, перебуваючи на фронті. Дія фільму буде відбуватися в 1914 році під час протистояння Німеччини та Британії в Першій світовій війні.

Фільм буде називатися "Різдвяне перемир"я". Керувати зйомками доручено корінному киянину Вадиму Перельману, 43 роки. Дебютну роботу Перельмана "Будинок з піску та туману" було номіновано на три Оскара. Робота над картиною почнеться в 2008 році.

Бекхем активно заперечує, що головною метою його переїзду до США є зацікавлення в акторській діяльності. Та все ж футболіст підписав контракт із командою з Лос-Анджелеса, звідки до Голлівуду рукою подати.

Зараз ви читаєте новину «Бекхем зіграє у фільмі режисера українського походження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі