понеділок, 26 листопада 2007 15:35

Бекхем пообіцяв вивести англійську збірну на чемпіонат світу

Півзахисник збірної Англії Девід Бекхем заявив, що він не збирається завершувати кар"єру в національній команді, не дивлячись на те, що англійці не зуміли пробитися на Євро-2008. Футболіст пообіцяв, що продовжить виступати за збірну і виведе її у фінальну стадію чемпіонату світу 2010 року в ПАР, повідомляє AFP.

Бекхем вважає, що у нього є достатньо досвіду, щоб допомогти своїй команді вирішити задачу виходу на ЧС-2010. Півзахисник, який зіграв 99 матчів за збірну Англії, сподівається, що наступник Стіва Макларена на посту головного тренера знайде для нього місце в складі.

В даний час Бекхем знаходиться в Австралії, де у вівторок, 27 листопада, відбудеться товариський матч між командою англійця "Лос-Анджелес Гелаксі" і місцевим клубом "Сідней". У цій грі відбудеться дебют Руда Гулліта на посту головного тренера "Гелаксі", повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Бекхем пообіцяв вивести англійську збірну на чемпіонат світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі