неділя, 29 листопада 2009 16:35

Бекхем підсів на кубинські сигари

Бекхем підсів на кубинські сигари
Футболіст "Лос Анджелес Гелаксі" та збірної Англії Девід Бекхем, якого фотографи минулого тижня "зловили" з інгалятором, як виявляється палить. При цьому схиляється до добірних кубинських сигар і вважає, що вони шкодять здоров"ю менше, ніж сигарети, повідомив британський таблоїд "Сан". Шкідливу звичку футболіст дістав на гламурних вечірках у Голлівуді, стверджує видання.

Офіційний представник 34-річного спортсмена заперечує його згубну пристрасть, стверджуючи, що було б неправильно сприймати Бекхема як курця.

У той же час друзі сім"ї футболіста кажуть, що той курить "таємно" від дружини і дітей в саду після того, як його дружина Вікторія заборонила йому "диміти" в їхньому особняку в Лос-Анджелесі. Один знайомий розповів, що Девіду "подобається смак та імідж" сигар, і це "єдиний грішок", який за ним водиться.

Інший приятель відзначив, що куріння "допомагає Бекхему розслабитися, а крім того, його спортивна кар"єра близька до завершення". Втім, здоров"я спортсмена в даний час не вселяє побоювань - "він в хорошій формі і піклується про себе".

У США обмеження на торгівлю з Кубою досі не зняті, і сигари ручної роботи з Острова свободи тут вважаються особливим шиком на розкішних вечірках. Перед дорогими кубинськими сигарами не можуть встояти багато голлівудських зірок. Проте, Вікторія Бекхем, яка і сама не раз їх курила, непохитна.

Вона проти того, щоб чоловік подавав поганий приклад їхнім дітям - 10-річному Брукліну, 7-річному Ромео і 4-річному Крузу.

NEWSru.ua
Зараз ви читаєте новину «Бекхем підсів на кубинські сигари». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі