понеділок, 17 березня 2008 15:35

Бекхем не збирається йти з "Лос-Анджелес Гелаксі"

Півзахисник збірної Англії Девід Бекхем заявив, що інформація про його можливий перехід з американського клубу "Лос-Анджелес Гелаксі" не відповідає дійсності. За словами англійця, його влаштовує не тільки стан справ у вкоманді, але і умови життя його сім"ї в Лос-Анджелесі.

Бекхем розповів, що чутки про його відхід з "Гелаксі" з"явилися після того, як один з партнерів прислав йому СМС-повідомлення, в якому мовилося, що англійцеві, здається, не подобається грати за американську команду і він незабаром залишить колектив.

- Я вже говорив, що з тих пір, як я приїхав сюди, все було дуже здорово і всі відносилися до нас дуже добре, - підкреслив Бекхем. - Це стосується не тільки футболу, але і моєї сім"ї.

Футболіст відзначив, що його дітям дуже подобається ходити в місцеву школу, а його дружина Вікторія задоволена життям в Лос-Анджелесі.

Девід Бекхем перейшов до "Лос-Анджелеса Гелаксі" з мадридського "Реала" в січні 2007 року. Півзахисник підписав п"ятирічний контракт на 250 мільйонів доларів.

"Лента.ру" 
Зараз ви читаєте новину «Бекхем не збирається йти з "Лос-Анджелес Гелаксі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі