понеділок, 11 червня 2007 13:39

Бекхем не хоче залишатися в Мадриді

 
Девид Бекхем не збирається переглядати своє рішення і покине "Реал" після закінчення контракту. Угода англійця розрахована до 30 червня 2007 року, після чого він відправиться в США, де виступатиме за клуб MLS "Лос-Анджелес Гелаксі".
 
Таку заяву агенти півзахисника зробили після того, як президент мадридців Рамон Кальдерон оголосив про бажання зберегти футболіста в своїй команді. Представники Бекхема відзначили, що 32-річний хавбек не розриватиме свій контракт з "Гелаксі" вартістю 250 мільйонів доларів.

 "Плани Девіда не змінилися, - сказав Reuters прес-аташе футболіста. - Він збирається відправитися в США, де і гратиме. А зараз він має намір допомогти "Реалу" стати чемпіоном. Він любить мадридський клуб і його фанатів, але не забуває про те, що його чекають в США".

В неділю з"явилися повідомлення про те, що в контракті Бекхема з клубом MLS є пункт, згідно якому він за відступні в 10 мільйонів євро може відмовитися від переїзду в США. Цим і збирався скористатися президент "Реала" Рамон Кальдерон, який бажає запропонувати англійцеві нову угоду. - www.fanat.com.ua 
Зараз ви читаєте новину «Бекхем не хоче залишатися в Мадриді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі