середа, 18 червня 2008 13:32

Бекхем ледь змусив себе дивитися Євро

Півзахисник "Лос-Анджелес Гелаксі" Девід Бекхем закликає громадськість покласти край порожнім виправданням щодо неучасті Англії у чемпіонаті Європи, і зажадав зосередитися на підготовці до відбіркових ігор Кубка світу-2010. Крім того, футболіст поділився своїми враженнями від Євро-2008.

- Мені коштувало величезних зусиль змусити себе дивитися матчі європейської першості. Я відчував майже фізичний біль під час цього заняття, - повідомив 32-річний півзахисник SkySportsNews, - Ми повинні були бути там, але це всього лише виправдання. Все вже у минулому, треба йти далі - у напрямі відбіркових ігор Кубка світу. Ми весь час знаходимося на перших сторінках преси, говорячи, що "у нас є чудова команда, індивідуально сильні гравці і віра в перемогу". Але постійно знаходяться причини, які зупиняють нас. Так бути не повинно - ми зобов"язані просто вірити в себе і прагнути щось виграти. Нас чекають серйозні випробування в найближчому майбутньому, і ми повинні довести людям, що відповідаємо рівню найкращих турнірів. Ми відчували неймовірне спустошення через непотрапляння на європейський форум. Тепер необхідно це виправити і відібратися на чемпіонат світу.

Зараз ви читаєте новину «Бекхем ледь змусив себе дивитися Євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі