середа, 04 червня 2008 15:15

Бекхем і P.Diddy створять дизайнерський дует

Бекхем і P.Diddy створять дизайнерський дует

Світ шоу-бізнесу завжди був щедрий на оригінальні дуети. Чим неочікуваніше і яскравіше, тим більша вірогідність його успіху. Ходять чутки, що скоро світ побачить ще один незвичайний тандем: найпопулярніший реп-виконавець і найвідоміший футболіст спільно створять лінію одягу.

Всесвітньо відомий репер P.Diddy нещодавно заявив, що із задоволенням створив би лінію одягу зі своїм хорошим другом Девідом Бекхемом.

- Він дуже стильний хлопець, і я б хотів випустити лінію одягу з ним. Девід - чудовий друг і дуже добра людина. Було б чудово, якби ми вели разом бізнес. Можливо, метою нашої співпраці буде добродійність, - поділився репер.

Співак і зірка футболу вже давно славляться хорошими друзями. Не раз P.Diddy помічали на вечірках у компанії Девіда і його дружини Вікторії. У даний час у Дідді є своя лінія чоловічого одягу SeanJohn. Його дизайнерська робота вже принесла свої плоди і була відмічена престижною нагородою в області моди. Його парфум Unforgivable також наробив багато шуму, в основному завдяки дуже відвертій рекламі, яка не була допущена на американське телебачення в первинному вигляді.

Модний досвід Девіда Бекхема поки обмежується тільки стороною користувача і учасника в різних рекламах. Узимку цього року в пресі пройшли чутки про те, що футболіст збирається створити лінію взуття з реперомSnoopDogg. Великим успіхом, проте, користується парфум, який Девід випустив спільно з Вікторією.

style.rbc.ru

Зараз ви читаєте новину «Бекхем і P.Diddy створять дизайнерський дует». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі