понеділок, 26 травня 2008 16:57

Бейсболіста продали за кленові битки

Команда однієї з нижчих бейсбольних ліг США "Ларедо Бронкос" придбала нового гравця Джона Одома за десять 34-дюймових кленових бейсбольних биток. Сума операції еквівалентна 655 доларам.

Генеральний менеджер "Бронкос" Хосе Мелендес відзначив, що команді "Калгарі Вайперс", з якої перейшов Одом, були потрібні хороші битки. Мелендес похвалив їх якість, підкресливши, що клен - найкращий матеріал для цих спортивних снарядів.

Згідно з сайтом Prairie Sticks - компанії-виробника бейсбольних биток, які виступили як плата за перехід гравця, їх вартість - 69 доларів за одну штуку. При купівлі від 6 до 11 биток робиться знижка, і ціна зменшується до 65 доларів 50 центів за штуку.

Одом став гравцем "Калгарі Вайперс" місяць тому, але так і не зміг переїхати до Канади. 26-річний бейсболіст у минулому мав складнощі із законом, але не повідомив про них імміграційну службу, через що йому відмовили у допуску в країну.

Канадський клуб раніше вже намагався зробити оригінальну операцію. Коли "Калгарі" ремонтував стадіон, керівництво команди робило спроби придбати нового гравця за півтори тисячі синіх пластикових сидінь.

Лента.ru

Зараз ви читаєте новину «Бейсболіста продали за кленові битки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі