четвер, 04 вересня 2008 14:54

Бебі-бум у збірній України (ФОТО)
9

Діти футболістів: Русол став батьком, а Воронін готується стати... багатодітним! Залежно від того, хто народиться, команда "дочок" збірної скоротить відставання від "синів" або відпустить їх у відрив.


Учотирьох. Юлія з "животиком", Андрій Воронін з синочком на руках

У тому випадку, якщо 6 вересня в першому матчі відбіркового циклу ЧС-2010 з білорусами у Львові збірної України вдасться забити м"яч, нас, видно, чекатиме не тільки святкування гравцями цієї історичної події, але і ще дещо. А саме ритуал поздоровлення одного з гравців національної команди захисника "Дніпра" Андрія Русола з отриманням статусу тата.

За 10 хвилин до початку останнього матчу ЧУ з "Металістом" його дружина подарувала йому сина — хлопчика (зріст 48 см, вага 3 кг) теж назвали Андрієм. Відзначити цю подію на полі у вигляді традиційного в таких випадках "гойдання немовляти" дніпряни, хоч і забили два м"ячі, не зуміли з тієї простої причини, що на момент виходу на поле ще не знали про щастя Русола. В суботу в Львові гравцям збірної ніщо не перешкодить оригінально привітати свого партнера — були б голи!

Цікаво, що народження Русола-молодшого укріпило лідерство синів в кількісній суперечці з дочками викликаних в збірну гравців. Рахунок став 9:7 на користь сильної статі. Майбутніх футболістів зараз виховують воротар Олександр Шовковській, півзахисники Олександр Алієв, Сергій Назаренко (два), форварди Андрій Шевченко (у його активі теж "дубль"), Андрій Воронін і Євген Селезньов. Тоді як збірну дівчаток поповнили "точними ударами" кіпер Андрій П"ятов, захисники Тарас Михалик та Андрій Несмачний, хавбеки Максим Калініченко, Олексій Гай (двічі), а також Воронін, що постарався на обох фронтах.

Наймолодшим батьком в збірній є 23-річний нападаючий "Шахтаря" Селезньов. З дружиною Аллою він ростить синочка Руслана, якому два місяці тому виповнився рік.

ШЕВЧЕНКО СПІВАЄ ДВОМ СИНАМ "СОНЯЧНИЙ КРУГ"

До знайомства колишньої плавчині молодіжної збірної США, а потім моделі Крістен Пазик з Андрієм Шевченком в Італії щосили ширилися чутки про її роман з сином президента "Мілана" Сильвіо Берлусконі. Проте, це не перешкодило Шеві не тільки "відбити" Пазик у спадкоємця дона Сильвіо, але і самому стати для Берлусконі, як сказав останній, майже "сином". У 2002-му Шева і Крістен познайомилися на вечірці у Джорджіо Армані, а в липні 2004-го на полі для гольфу у Вашингтоні зіграли весілля. Пазик була тоді на шостому місяці вагітності. 29 жовтня вона народила Андрію сина Джордана, названого на честь знаменитого американського баскетболіста. Пізніше в костьолі малюка обернули в католицьку віру — його хрещеним батьком став ніхто інший, як Сильвіо Берлусконі.


Хрещений батько. На цю роль для першого сина Шевченко обрав Берлусконі

А літом 2006-го, коли Андрій і Крістен чекали народження другого сина Крістіана, саме вихованням дітей в англомовному середовищі Шева обгрунтував перехід в "Челсі", що стало його головною спортивною помилкою. Два тижні тому сім"я повернулася до Мілана. До речі, ходили чутки, що в родині чекають на ще одне поповнення. Але Андрій це спростував: "Візьмемо паузу, треба поставити на ноги двох дітей. Іноді не дають спати. Особливо молодший Крістіан. Він такий рухливий, схожий на мене в дитинстві, як говорить моя мама. До речі, російській мові учу синочків за допомогою пісень. Джордан, наприклад, вже знає "Сонячний круг". У подальшому майбутньому ми переїдемо до України. І, повірте, це наше спільне рішення".


Поплили. Уроки плавання Джордану - від володаря "Золотого м"яча"

ВОРОТАР КРАЇНИ N1 ВСТИГ НА ПОЛОГИ ПІСЛЯ МАТЧУ

Основний кіпер збірної Андрій П"ятов, можливо, і не зустрів би свою майбутню дружину Юлю, якби в 2005-му за компанію з партнерами по "Ворсклі" не пішов на дискотеку. Там він і запримітив свою "половинку". А перший поцілунок у них відбувся після того, як Андрій відобразив пенальті. Дівчина сама собі пообіцяла, що поцілує голкіпера, якщо він не пропустить гол. Коли вона йому це сказала, Андрій сам узяв цей "подарунок".


Герой. Перший поцілунок від Юлі П"ятов отримав, відбивши пенальті

Дочка Дарина народилася в 2006-му після виїзного матчу "Ворскли" з "Динамо". Юля подивилася футбол по телевізору, а по завершенню матчу відправилася в пологовий будинок, куди з Києва під"їхав на клубному автобусі і П"ятов, який був присутнім при пологах. Зараз Даші вже два роки і вона знає, що її тато — воротар "Шахтаря" і збірної України. А на минулий новий рік вона отримала цілий мішок іграшок від батька. Правда, через зайнятість Андрія дочка на питання, де тато, показує на телефон.


По стопах батька. Даша П"ятова теж любить ловити м"ячі, як тато

ВОРОНІН ЧЕКАЄ ТРЕТЮ ДИТИНУ, АЛЕ ДО НІМЕЧЧИНИ ПОВЕРНУВСЯ НЕ ТОМУ

Андрій Воронін може стати першим багатодітним батьком в тому складі збірної України, який в суботу почне відбір ЧМ-2010. У першому шлюбі з одеситкою Катериною, з якою футболіст прожив шість років, у них народилася дочка Маша, якій зараз 2,5 року. Після розлучення вона залишилася з матір"ю в Німеччині. Але Андрій регулярно намагався проводити з нею час, навіть перейшовши позаминулим літом до "Ліверпуля". Хоча на той час вже створив нову сім"ю.


Первісток. Форвард з дочкою Машею від першого шлюбу

Його цивільною дружиною стала колишня студентка юрфака Юлія. Трохи менше року тому вона вже народила йому сина, якого, як і тата, назвали Андрієм.


Поїхали. На футболці Вороніна напис: "Секс і любов - це майбутнє"

А найближчими місяцями пара чекає ще одну дитину. Як припустив німецький Bild, Воронін перейшов в оренду в "Герту" ще і з тієї причини, щоб поява на світ його третьої дитини відбулася в рідній для нього Німеччині. Проте агент гравця Андрій Головаш нам заявив: "Сімейний чинник ніякого значення при переході не мав".


НЕСМАЧНИЙ ХОЧЕ ЩЕ ОДНУ ДОЧКУ, ТІЛЬКИ ТЕПЕР СХОЖУ НА МАМУ

Захисник збірної Андрій Несмачний познайомився зі своєю майбутньою дружиною в січні 2005 року в одному з київських нічних клубів. Ольга не хотіла йти в клуб і коли б не умовляння подруг, навряд чи б вийшла того вечора з будинку. Андрій же просто наперед з друзями домовився там відпочити. Дізнавшись її номер телефону, Смак, як називають гравця, подзвонив їй наступного дня.


Андрій не міг бути поряд з дружиною при пологах через матч з "Дніпром". Але після гри одразу помчав у пологовий будинок

Дочка Мілана, ім"я якої не залишить байдужим ні єдиного футбольного уболівальника, з"явилася на світло в 2006-му. Коли Оля народжувала, Андрій був на базі — готувався до матчу з "Дніпром". Він спочатку не повірив словам дружини, коли на світ з"явилося немовля, але їх підтвердив лікар, що приймав пологи. Батьки Мілану не хрестили, оскільки подружжя Несмачні є Свідками Єгови, а це вірування не вітає обряд хрещення. Дівчинка, запевняє Оля, більше схожа на батька. Андрій же говорить, що на одній дитині зупинятися не збирається і хоче, як мінімум, ще одну дівчинку — схожу на маму.


Мілана - копія тата

"Сегодня"
Зараз ви читаєте новину «Бебі-бум у збірній України (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі