середа, 07 грудня 2011 16:58

База збірної Англії на Євро-2012 нагадує руїну
8

Фото: thesun.co.uk

Обшарпані стіни, стара сантехніка, примітивний стадіончик. Такі жахіття побачив журналіст британського таблоїду "The Sun" на місці, яке під час Євро-2012 має стати базою для збірної Англії.

Цікаво, що англійські функціонери називають стадіон "Хутник", який знаходиться в одному з районів Кракова, кращим із запропонованих варіантів УЄФА. Мовляв, решту виглядає ще гірше. (Цікаво, про які бази йде мова)

"Але газон, який місцями нагадує болото та роздягальня, посипана щебенем, більше підходять для команди пивзаводу, ніж для учасника Євро-2012, - іронізує кореспондент, який навіть зробив собі фотографію у розбитій душовій, - Цей убогий стадіон, домашня арена ФК "Хутник", через шість місяців стане тренувальною базою для збірної Англії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна зіграє в одній групі зі Швецією, Францією та Англією

Керівники "Хутника" запевняють, що роботи ведуться і все буде готове до приїзду команди. Найбільше хвилює стан поля. Зараз воно не відповідає вимогам турніру. Роздягальні, збудовані 1970 року, зберегли свій первісний вигляд з тих доісторичних часів.

Ігрове поле навстіж відкрите для сторонніх очей. Капелло доведеться зводити високий паркан, щоб сховати від суперників тренувальні заняття команди.

Незважаючи на величезний обсяг роботи, робітники не дуже поспішають приводити його у порядок."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірній України перенесли матч з Францією: розклад групового етапу Євро-2012

Джерело у FA запевняє, що для команди обирали базу з найкращими умовами.

"Від УЄФА ми отримали список готелів та тренувальних баз. Там ми не знайшли того, щоб б відповідало нашим потребам. Якби ми обрали базу зі списку, то отримали б ще гірші умови, ніж у "Хутнику".

"Зараз він мало нагадує "Вемблі", але до приїзду команди все буде в порядку, - кажуть представники стадіону. - Приїзд таких суперзірок як Вейн Руні — це велика честь для нас. Ми зробимо все, щоб англійські футболісти почували себе тут дуже зручно. Зараз все має дуже депресивний вигляд, але вже у квітні Містер Капелло буде щасливим."

Житиме збірна Англії у центрі Кракова. До речі, FA займалася питаннями розміщення команди під час Євро-2012 14 місяців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Євро-2012 збірна Франції житиме в Донецьку з поваги до України

Нагадаємо, англійці потрапили в одну групу зі збірними України, Швеції та Франції. На кожен матч команді доведеться літати у Київ та Донецьк.

Решту збірних оселилися в Україні. Швеція обрала Київ, а Франція з поваги до країни-організатора Євро-2012 ощасливить своєю присутністю Донецьк.

Швидше за все англійцям доведеться ще бронювати готелі в Україні.

До речі, сусідом збірної Англії стане Голландія. Команда також обрала Краків для свого розміщення. З базою та умовами голландці вгадали більше, ніж англійці (дивіться два останні фото).

Перший матч Євро-2012 Англія зіграє з Францією у Донецьку 11 червня.

Зараз ви читаєте новину «База збірної Англії на Євро-2012 нагадує руїну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі