середа, 15 вересня 2021 09:33

"Баварія" знову розтрощила "Барселону"

"Баварія" знову розтрощила "Барселону"
"Баварія" не мала проблем у столиці Каталонії. Фото: Reuters

Учора, 14 вересня, відбулася гра групового етапу Ліги чемпіонів між каталонською "Барселоною" і мюнхенською "Баварією". Команди зустрічалися на стадіоні "Камп Ноу". Гра закінчилася з рахунком 3:0 на користь мюнхенців.

На 34-й хв. протистояння півзахисник "Баварії" Томас Мюллер забив гол. Після серії швидких передач в один дотик Мюллер пробив з-за меж карного майданчика - м'яч рикошетом від захисника "Барселони" Еріка Ґарсії залетів у сітку воріт. Тер Штеґен не очікував такого удару. Мюллер усьоме в кар'єрі вразив ворота каталонського клубу.

На 56-й хв. нападник "Баварії" Роберт Левандовський зміцнив перевагу гостей у рахунку. Мусіала без перешкод пробив із лінії карного майданчика в штангу, а Левандовський розрахував відскок м'яча, добивши його в сітку воріт.

Наприкінці матчу Роберт оформив дубль. Спочатку удар Ґнабрі потрапив у ближню штангу, після чого Левандовський підібрав м'яч у центрі карного майданчика, на замаху обіграв захисника й потужним ударом відправив м'яч у сітку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: План Луческу майже спрацював: чому "Динамо" не змогло перемогти "Бенфіку"

Востаннє команди зустрічалися в Лізі чемпіонів 2019 року. Тоді "Баварія" теж влаштувала розгром - 8:2.

У наступному турі "Динамо" зіграє з "Баварією" в Мюнхені, а "Бенфіка" зустрінеться з "Барселоною" в Лісабоні. Обидві гри відбудуться 29 вересня.

Зараз ви читаєте новину «"Баварія" знову розтрощила "Барселону"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі