четвер, 11 лютого 2021 22:28

"Баварія" виграла клубний Кубок світу

"Баварія" виграла клубний Кубок  світу
"Баварія" здобула легку перемогу. Фото: Gettyimages.com.

У фіналі клубного Кубку світу німецька "Баварія" перемогла мексиканський "Тігрес". Що потрібно знати про матч?

"Баварія" мала кадрові проблеми. Томас Мюллер не міг грати через позитивний тест на коронавірус. Жером Боатенг повернувся в Німеччину через смерть колишньої дівчини.

Німці повністю переграли суперника. "Баварія" володіла повною ігровою та територіальною перевагою. Мюнхенці ще у 1-й половині гри могли закривати питання переможця матчу. Не вистачало тільки реалізації.

ВАР допоміг "Баварії". Боковий арбітр скасував гол Бенжаміна Павара через офсайд, але система відеоповтору не показала порушення правил.

"Тігрес" не справився із лівим флангом суперника. Альфонсо Девіс та Кінгслігі Коман повністю переграли своїх візаві. На протилежному фланзі Лерой Сане провів слабку гру.

ВАР допоміг європейському суперклубу

Роберт Левандовський "украв" гол у "Баварії". В середині 1-го тайму Йозуа Кімміх красивим ударом здалеку влучив в нижній кут воріт суперника, але м'яч було скасовано через пасивний офсайд польського нападника.

Мануель Ноєр був без роботи. За весь матч німецький воротар тільки один раз продемонстрував свою майстерність, коли вдало зіграв на випередження. "Тігрес" більше нічого не створив біля воріт суперника.

Закономірна перемога "Баварії". Клас суперників виявився різним. Мексиканці були не готові до командних швидкостей від "Баварії". Після забитого м'яча німецький клуб вміло збив темп гри, вчасно провів заміни та спокійно довів гру до перемоги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: УЄФА планує реформу Ліги чемпіонів

Переможцем клубного чемпіонату світу-2019 був англійський "Ліверпуль".

Зараз ви читаєте новину «"Баварія" виграла клубний Кубок світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі