Ексклюзиви
середа, 02 березня 2011 12:50

"Баварія" хоче, щоб я залишився" - Тимощук

"Баварія" хоче, щоб я залишився" - Тимощук

Футболіст збірної України Анатолій Тимощук заявив, що хоче залишитися в мюнхенській "Баварії" після закінчення нинішнього сезону, повідомляє інтернет-видання Goal.com.

Восени німецькі ЗМІ писали, що цього літа Тимощук залишить мюнхенський клуб, тому що він незадоволений тим, що рідко потрапляє в склад і отримує мало ігрового часу.

У січні ситуація змінилася, і український півзахисник став гравцем основного складу. В останніх матчах він, як правило, грає на позиції одного з центральних захисників.

В інтерв'ю німецькому виданню Bild Тимощук зізнався, що останнім часом він отримав кілька цікавих пропозицій від різних клубів, але хоче залишитися в "Баварії".

"Мені надійшло кілька хороших пропозицій, але "Баварія" хоче, щоб я залишився, - зізнався Тимощук. - Думаю, я залишуся в "Баварії" після закінчення сезону. Я відчуваю себе як вдома в цьому клубі і більше не хочу йти".

31-річний Тимощук перейшов до "Баварії" влітку 2009 року з пітерського "Зеніту". За неофіційними даними, німецький клуб заплатив за нього 14 мільйонів євро. Контракт українця розрахований до кінця сезону-2011/12.

Зараз ви читаєте новину «"Баварія" хоче, щоб я залишився" - Тимощук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути