пʼятниця, 21 березня 2008 13:12

Батько сестер Вільямс в невдачах доньок звинувачує пресу і расистів

Батько сестер Вільямс Річард Вільямс поскаржився на упереджене ставлення в тенісі до своїх доньок і розкритикував роботу преси.

"Думаю, в невдачах моїх дівчат винна преса. Коли Вінус і Серена виграють, преса завжди каже, що вони дуже багато перемагають. Коли дочок переслідують невдачі, преса починає заявляти, що з ними щось не так. Якби я був на місці дочок, то пішов би з тенісу. Якщо хто-небудь інший стане першою ракеткою світу - це добре. Але якщо першою в рейтингу стане чорна тенісистка - це велика проблема. У тенісі багато забобонів. Я чорний, і в мене багато забобонів. Білі люди ненавиділи мене все моє життя, і я відповідав їм тим же. Я навіть не американець, просто так вийшло, що я народився в Америці. Не думаю, що Вінус і Серену коли-небудь приймуть в тенісі. Цього не буде ніколи. Наприклад, Кріс Еверт і Трейсі Остін не могли навіть нормально вдарити по м"ячу, але преса назвала їх великим, тому що вони білі", - заявив Річард Вільямс.

Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «Батько сестер Вільямс в невдачах доньок звинувачує пресу і расистів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі