Ексклюзиви
вівторок, 26 лютого 2008 08:49

Башту Беккера зведуть у Дубаї

Башту Беккера зведуть у Дубаї

Компанія ACI, німецький девелопер, почала реалізацію проекту "Трилогія" в Дубаї. "Трилогія" вартістю 600 мільйонів доларів почнеться з будівництва хмарочоса, названого на честь тенісиста Бориса Беккера.

Башта Беккера стане складовою частиною проекту, що складається з трьох 19-поверхових будівель. Вартість висотки складе 136 мільйонів доларів. У хмарочосі передбачені апартаменти загальною площею 23 тисячі квадратних метрів, а також 42 тисячі квадратних метрів комерційних площ.

Дві інші башти носять імена знаменитих гонщиків "Формули 1" – Никки Лауда і Міхаеля Шумахера. Будівництво комплексу буде завершено в 2009 або 2010 року. Виконавчий директор ACI Робін Ломанн заявив, що ACI збирається розширювати свою присутність в регіоні за допомогою вже запланованих проектів в Абу-Дабі і Аджмані. Перші п"ять проектів в Абу-Дабі незабаром запустять, крім того, у другій половині року там відкриють ще один офіс компанії.

Лента.ru

Зараз ви читаєте новину «Башту Беккера зведуть у Дубаї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути