середа, 13 травня 2015 09:58

"Барселону" можна обіграти, тільки якщо залишиш її без м'яча"- Гвардіола

"Барселону" можна обіграти, тільки якщо залишиш її без м'яча"- Гвардіола
Хосеп Гвардіола. Фото: afp.com

Наставник "Баварії" Хосеп Гвардіола задоволений тим, як його команда програла іспанській "Барселоні".

"Хочу привітати своїх гравців. Я щасливий тренувати таку команду. Поздоровлення й "Барселоні" теж. Сподіваюся, вона виграє п'ятий для себе Кубок чемпіонів в Берліні. У нас було багато проблем, але мої гравці зробили все що могли в цьому сезоні. Ми хотіли потрапити на фінал до Берліна, але за таку поразку я тільки можу похвалити своїх гравців. Луїс Енріке виконав відмінну роботу. Фінал буде чудовим, з ким би вони не грали - "Реалом" або "Ювентусом". "Барселона" дуже сильна в захисті та атаці, а також перебуває в хорошій фізичній формі. Ліонель Мессі дуже, дуже гарний. Він схожий на Пеле. Ми знову програли в півфіналі. Зіграй ми добре в захисті, вильоту можна було б уникнути, але сьогодні я все одно задоволений своєю командою. Хоча "Барса" заслужено виходить у фінал", - зазначив Гвардіола.

Тренер розповів про рецепт перемоги над "Барселоною".

"Ти можеш обіграти "Барсу", тільки якщо залишиш її без м'яча. В нас було багато труднощів, але ми ніколи не здавалися. Великі команди повинні вміти справлятися з такими поразками як сьогодні, або як у Кубку Німеччини від дортмундської "Боруссії". Я б хотів, щоб ми грали ще краще. І хотів би мати всіх найсильніших гравців, яких у мене сьогодні не було. Проте я задоволений і радий тому, як ми грали", - сказав наставник "Баварії".

Нагадаємо, "Баварія" обіграла "Барселону" в повторному півфінальному матчі Ліги Чемпіонів, але не пройшла в фінал за сумою двох зустрічей.

Зараз ви читаєте новину «"Барселону" можна обіграти, тільки якщо залишиш її без м'яча"- Гвардіола». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі