Ексклюзиви
вівторок, 04 березня 2008 18:14

Барселона" вступить в суперечку з "Реалом" за Кріштіану Роналду

Іспанська "Барселона" включилася в суперечку з мадридським "Реалом" за півзахисника англійського  клубу "Манчестер Юнайтед" Кріштіану Роналду.

У каталонському клубі побоюються гострої конкуренції з боку давніх суперників з мадридського "Реала", оскільки минулого тижня стало відомо про те, що на зустрічі з агентом Роналду Жорже Мендешем вони заявили, що готові платити португальцеві 8 мільйонів фунтів в рік, якщо він залишить "Манчестер Юнайтед".

У відповідь на це "Барселона" готує свій пакет пропозицій по 23-річному футболісту - літній трансферний бюджет клубу складе 80 мільйонів фунтів.

Каталонці готові продати своїх гаснучих зірок, таких як Деку, Роналдіньо і Гудьонсена для фінансування нових придбань.

Спортивний директор "Барси" Чіки Бегурістайн заявив:

- Кріштіану Роналду той гравець, якого як ми вважаємо нам під силу підписати цього літа. "Барселона" ніколи не говорила, що він нам не потрібний, але він один з багатьох футболістів, за якими ми стежимо. Ми знаємо, що нам потрібно мати безліч варіантів.

Логічно, що для придбання дорогих футболістів необхідне, щоб декілька гравців залишили команду. Двері відкриті, але ми заздалегідь не називатимемо якісь імена.

Кріштіану Роналду є ключовим гравцем для будь-якого клубу, та все ж я думаю, що буде складно переконати "Манчестер Юнайтед" продати його нам влітку.

"Еврофутбол.ру"
Зараз ви читаєте новину «Барселона" вступить в суперечку з "Реалом" за Кріштіану Роналду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути