субота, 17 січня 2009 23:21

"Барселона" знищила "Депортиво" 5:0

У черговому турі чемпіонату Іспанії каталонська "Барселона" в рідних стінах приймала нестабільний "Депортиво".

Господарі поля з перших хвилин почали атакувати. Майже в першій своїй атаці "синьо-гранатові" могли забивати гол, але після удару Анрі метрів з 11-ти м"яч влучив точно у голкіпера. А ось забити "Барселоні" вдалося на 22-ій хвилині зустрічі. Мессі на швидкості з правого флангу змістився у центр і точним ударом поклав м"яч під дальню штангу. А вже через 6 хвилин Анрі зробив рахунок 2:0. Француз головою з 10-ти метрів замкнув навісну передачу з правого кута штрафної Дані Алвеша. Під завісу матчу Самюель Ето"О довів рахунок до розгрому. Дань Алвеш прострілив на Анрі, той головою в падінні пробив по центру, Арансубія врятував, але першим на добиванні був Ето"О, який і забив м"яч у ворота.

Після перерви ситуація на полі не змінилася. Щоправда, варто відзначити, що особливого завзяття у діях гравців "Барселони" вже не було. Але це не перешкодило "синьо-гранатовій" машині забити ще два голи. Анрі та Ето"О встановили остаточний рахунок – 5:0. Восьма перемога "Барселони" поспіль.

Після цієї гри команда Хосепа Гвардіоли набрала 50 очок і продовжує лідирувати в національній першості, "Депортиво" з 30 очками йде сьомим.

livesport.ru

Зараз ви читаєте новину «"Барселона" знищила "Депортиво" 5:0». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі