середа, 16 квітня 2014 10:41

"Барселона" виграла Юнацьку Лігу чемпіонів
2

Фото: ru.uefa.com

Каталонська "Барселона" стала переможцем першого розіграшу Юнацької ліги УЄФА. У вирішальному поєдинку "синьо-гранатові" розгромили однолітків з "Бенфіки".

Родріго Тарін вивів каталонців уперед уже на дев'ятій хвилині, а дуже скоро "Бенфіка" могла зрівняти рахунок, але Ромаріо Балду не реалізував пенальті. Надалі дубль оформив Мунір Ель-Хаддаді, який забив свій другий гол з центру поля. Після матчу він розповів, як це йому вдалося, і відзначив, що виграти Юнацьку лігу - це особлива честь.

"Ми показали чудовий футбол. Добре працювали як команда, і кожен з нас був рішуче налаштований здобути перемогу. Вона стала нагородою за всі наші труди. Виграти Юнацьку лігу - це особлива честь, і ми заслужили цей успіх" - сказав Мунір.

Нагадаємо, що Україну в турнірі представляли юнаки "Шахтаря". Підопічні Валерія Кривенцова посіли друге місце на стадії групового турніру, але поступилися лондонському "Арсеналу" в 1/8 фіналу.

Юнацька ліга УЄФА. фінал

"Бенфіка" (Португалія) - "Барселона" (Іспанія) - 0:3 (0:2)

Голи: Тарін, 9 , Ель- Хаддаді, 33, 88.

Зараз ви читаєте новину «"Барселона" виграла Юнацьку Лігу чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі