четвер, 11 березня 2021 00:41

"Барселона" не змогла взяти реванш у ПСЖ. "Ліверпуль" знову обіграв "Лейпциг"

"Барселона" не змогла взяти реванш у ПСЖ. "Ліверпуль" знову обіграв "Лейпциг"
Ліонель Мессі записав на свій рахунок чудовий гол. Фото: Reuters

"Барселона" услід за "Ювентусом" припинила боротьбу в Лізі чемпіонів. Каталонський суперклуб очікувано не зумів відігратися після домашньої поразки від ПСЖ з рахунком 1:4. Матч у Парижі закінчився унічию – 1:1. М'ячі забивали лідери команд – Кілліан Мбаппе й Ліонель Мессі.

Команда Мессі заволоділа ініціативою з перших хвилин. Хтозна, як би розвивалися події, якби Усман Дембеле реалізував бодай одну зі своїх численних нагод. Форвард показав, що йому далеко до основного складу команди, яка носить назву "Барселона".

Суперечливу гру продемонстрував Ліонель Мессі. З одного боку аргентинець забив красивий м'яч, застукавши зненацька старого знайомого Кейлора Наваса, а з іншого нехлюйськи виконав пенальті за рахунку – 1:1 і змарнував нагоду закрутити інтригу в цьому протистоянні.

Мессі нехлюйськи виконав пенальті за рахунку - 1:1

Однак, упродовж усього матчу складалося враження, що ніякої інтриги в Парижі не буде. Господарі діяли, відштовхуючись від результату першого матчу й, здавалося, могли увімкнути швидкості в будь-який момент. "Барселоні" просто дали пограти в свою гру, але парижани були готові припинити це в будь-який момент, коли загроза реваншу могла стати реальною.

"Барселона" здивувала короткою лавою запасних. Гравці, як виходили на заміну, схоже, тимчасові пасажири в такому клубі. Принаймні жоден із них навіть не спробував підсилити гру в найвідповідальніший момент. Рональду Куману треба дочекатися повернення травмованого Ансу Фаті. Лише тоді можна буде розраховувати на підсилення гри. Але робити це доведеться вже не в Лізі чемпіонів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ювентус" сенсаційно вилетів з Ліги чемпіонів, "Боруссія" не без проблем пройшла далі: результати матчів 1/8 Ліги чемпіонів

У паралельному матчі "Ліверпуль" знову здолав німецький РБ "Лейпциг" – 2:0 і теж вийшов до чвертьфіналу. Схоже, команда Юргена Клоппа після домашніх провалів робитиме ставку саме на виграш Ліги чемпіонів

Зараз ви читаєте новину «"Барселона" не змогла взяти реванш у ПСЖ. "Ліверпуль" знову обіграв "Лейпциг"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі