неділя, 27 лютого 2011 12:58

"Барселона" на виїзді розгромила "Мальорку"

"Барселона" на виїзді розгромила "Мальорку"

У іспанській першості відбулося 5 матчів 25 туру. Підопічні Жозе Моуріньо знову оступилися і тепер відстають від "Барси" на 7 очок.

Поки в "Барселоні" буде гравець Мессі, "Барселону" буде не зупинити. У першому таймі при абсолютно рівній боротьбі гол трапився тільки завдяки геніальності аргентинця - він прийняв передачу з флангу головою, підкинув собі м'яч в повітря і не опускаючи на землю, головою, перекинув Аварта! Цей гол став 26-м на рахунку Ліонеля в Примері.

Другий тайм і зовсім розставив все по своїх місцях. Вілья успішно реалізував вихід один на один, а Педро з кута штрафного обвів воротаря.

А "Реал" весь матч провисів на воротах суперника, створив чимало гольових можливостей (Роналду і Адебайор по разу потрапляли в штангу, а скільки ще раз удари Роналдо, Езіла, Кака і Ді Марії блискуче тягнув воротар "Депора" Арансубія), але так і не зміг жодного разу забити.

Після матчу Жозе Моуріньо сказав, що грати проти команди, в якій зібрано 10 захисників і воротар зовсім не легко.

Чемпіонат Іспанії, 25 тур

Мальорка - Барселона - 0:3

Голи: Мессі (38), Вілья (57), Педро (66)

Барселона: Пінто, Адріано (Монтойя, 85), Піке, Абідаль, Максвелл, Бускетс, Кейта, Іньєста, Педро (Афеллай, 70), Мессі, Вілья (Кркіч, 70)

Депортіво - Реал - 0:0

Реал: Касільяс, Марсело (Гранеро, 77), Карвальо, Пепе, Рамос, Ласс (Адебайор, 61), Хабі Алонсо, Езіл, Кака (Ді Марія, 61), Роналду, Бензема

Еспаньол - Реал Сосьєдад - 4:1

Голи: Естрада (40, автогол), Естрада (44), Серхіо Гарсія (54), Кальєхон (81), Хаві Маркес (90).

Атлетіко - Севілья - 2:2

Голи: Негредо (41), Коке (48), Ракітіч (66), Рейес (76).

Спортінг Хіхон - Сарагоса - 0:0

Зараз ви читаєте новину «"Барселона" на виїзді розгромила "Мальорку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі