понеділок, 25 травня 2020 11:50

"Барселона" могла підписати Коноплянку

"Барселона" могла підписати Коноплянку
Наприкінці літа 2019 року Євген Коноплянка підписав контракт на 3 роки із "Шахтарем". Фото: "Шахтар"

Керівник Академії "Барселони" в Москві Хорхе Гратакос розповів, що Євген Коноплянка був на прицілі в каталонського клубу.

За словами Гратакоса, в першому своєму сезоні в "Севільї" Євген Коноплянка показав якісний футбол і зацікавив більш імениті клуби.

"Перший сезон у Жені в Європі вийшов хорошим. Згадайте його виступи проти "Манчестер Сіті" в Лізі чемпіонів і проти "Реала" в чемпіонаті Іспанії, коли він один в один залишав позаду себе Даніло. Коноплянка теж забивав за "Севілью" і в Суперкубку УЄФА. Після його дебюту в Європі багато клубів були здивовані грою українця.

У нього були свої переваги - гра один в один на обмеженому просторі. До того ж він не боявся брати на себе ініціативу, бути героєм епізодів.

Мене не покидає відчуття, що якби Євген продовжив грати в Іспанії, то зробив би значний стрибок у своєму розвитку. Зрештою, це гравець, який володіє відмінним набором футбольних якостей. Одного разу навіть запропонував "Барселоні" звернути увагу на Коноплянку. Можна сказати, що тоді він був на порядку денному клубу зі столиці Каталонії", – сказав Гратакос в інтерв'ю Sportarena.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коноплянка розповів, чи жалкує про зірваний перехід у "Ліверпуль"

Євген Коноплянка перейшов у "Севілью" 2015 року. Зміг затриматися в клубі тільки на рік після чого став гравцем "Шальке". Хорді Гратакос працював керівником Академії "Дніпра".

Зараз ви читаєте новину «"Барселона" могла підписати Коноплянку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі