вівторок, 02 грудня 2008 08:50

Барікелло виграв "International Challenge of Go-kart Champs"

У цей уїкенд відомі гонщики взяли участь в гонці на картах "InternationalChallengeofGo-kartChamps". Виграв гонку Рубенс Барікелло, який в сезоні-2008 виступав у Формулі-1 за "Хонду", а зараз усіма силами прагне залишитися в "Королівських автоперегонах". У першому заїзді Рубенс переміг, а в другому зайняв п"яте місце та очолив підсумковий протокол. "Чи можемо ми швидко відправити запис гонки керівництву "Хонди"?, - пожартував Барікелло відразу після заїзду.

Торішній переможець гонки легендарний Міхаель Шумахер зайняв четверте місце в першому заїзді та зійшов з дистанції в другому, посів підсумкове восьме місце, повідомляє autosport.com.

Організатором гонки у себе на батьківщині виступив бразильський пілот Феліпе Масса, який повідомив про те, що робить пожертву в 25 000 доларів тим, хто нещодавно постраждав у результаті негоди, яка трапилася в Бразилії.

Зараз ви читаєте новину «Барікелло виграв "International Challenge of Go-kart Champs"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі